O NAMA

Preduzeće je osnovano 1989, godine, kao samostalna zanatska radnja sa tri zaposlena radnika. Proizvodnja se obavljala na automatskim mašinama, a bila je bazirana na izradi i održavanju mašina i postrojenja. „ŠUVAK METAL“ d.o.o, od postanka u kontinuitetu proširuje svoje kapacitete i djelatnosti, te je danas preduzeće koje ima veoma širok obim proizvodnje i usluga. Visok nivo usluge i spremnosti da se odgovori na zahtjeve kupaca u kratkom roku, jedan je od razloga zbog kojih nam mnoga domaća i inostrana preduzeća ukazuju povjerenje i nude poslovnu saradnju.

ŠUVAK METAL d.o.o. sa sjedištem u Kozarskoj Dubici, danas je preduzece koje posjeduje 40 konvencionalnih i 10 CNC mašina sa 25 iskusnih, ali i mladih, ambicioznih i vještih stručnjaka. Sa dugogodišnjom tradicijom, stekli smo znanje i iskustva neophodna za izradu najsloženijih dijelova i alata.

ŠUVAK METAL d.o.o je u stalnom razvoju, sto dovodi do intenzivnog ulaganja u ljudske resurse i savremeniju tehnologiju, sve kako bi saradnja sa nasim partnerima bila na najvišem tehnološkom nivou.